SAMENWERKEN?

Over Retourtje Happiness

Als journalist en yogadocent met een passie voor reizen, startte Crissy 'Retourtje Happiness': Hét platform voor iedereen die graag een retourtje pakt naar de mooiste geluksplekjes van Pachamama. Maar niet altijd de tijd (of zin) heeft om deze allemaal zelf uit te zoeken.

 

Retourtje Happiness verzamelt de mooiste yogalocaties, beste yogaopleidingen, fijnste retraites, lekkerste (energetische) massages, meest inspirerende ceremonies en meer. Daarmee bereikt Retourtje Happiness  de yogi, levensgenieter en moderne man/vrouw die zoekt naar spiritualiteit en geluk.

Jij reist of blogt

Ben of ga jij op (yoga)reis of retraite? En deel jij graag jouw ervaringen? Stuur dan even een berichtje naar retourtjehappiness@gmail.com. Voor een samenwerking met een enthousiaste gastblogger staan wij altijd open! 

Jij onderneemt

Mogen onze lezers jouw yogaschool, retraite, yoga opleiding, energie/relaxsessie, ceremonie of andere te gekke happiness-activiteit niet missen?  Stuur ons dan een berichtje naar retourtjehappiness@gmail.com!

Is er een match? Dan denken wij graag met je mee over een combinatie van content die aansluit bij Retourtje Happiness en het behalen van jouw doelen. Hierbij kun je denken aan een advertorial, social media post/campagne,  winactie, giveaway of andere vorm van (gesponsorde) content. 

© 2020 Liefs, Retourtje Happiness

  • Instagram