top of page

Yoga & surf paradijs Marokko

Surfen en yoga in TaghazoutWist jij dat Taghazout in Marokko is uitgegroeid tot een klein surf en yoga walhalla? Dit dorpje is indrukwekkend mooi, alsof de tijd er heeft stilgestaan. De lokale bevolking is ontzettend lief en je koopt hier overal verse producten voor slechts een paar dirham. Er zijn net genoeg (westerse) restaurants en leuke winkeltjes, maar nog niet echt een party vibe. En last but not least: In Taghazout vind jij de meest mooie boutique hotels, villa’s en surfscholen die ook yogalessen aanbieden. Wat een heerlijke combinatie!


Waar & bij wie?


Wil jij op luxe surf & yoga vakantie in Marokko? Dan is Surf Maroc jouw adresje! Villa Taghazout is een sprookjesachtige witte villa op het strand, met allemaal laagjes en balkonnetjes. En voor rooftopyoga ga je naar het boutique hotel van Surf Maroc: Amouge, een oase van luxe en rust.


Ga jij liever backpacken in Marokko? Dan is Solid Surf House, een surf & yoga camp, misschien wel iets voor jou!


Waarom?


Voor de sunrise en sunset yoga

In Solid Surf House geniet jij van sunrise en sunset yoga in Marokko. Heerlijk gecombineerd met surflessen in de middag.


Voor de lekkernijen

In Villa Taghazout is een tea station, waar je de hele dag verse kruiden, gemberthee (en koekjes!) vindt. En ’s avonds schuif je hier aan voor een heerlijk diner, bereid met de lekkerste kruiden. Hmmm…


Voor de uitzichten

Amouge heeft een infinitypool (!) en op de bovenste verdieping geniet je van yoga in Taghazout met een prachtig uitzicht over de oceaan. De geweldige docentes en de ruis van de golven op de achtergrond, do we need to say more?


Hoe dan?


Wil jij surfen en yoga in Marokko combineren? Dan is Taghazout jouw place to be! Villa Taghazout en Amouge van Surf Maroc vind je in het centrum van Taghazout. Solid surf House vind je op zo’n tien minuutjes rijden, in het rustige dorpje Tamragh.

bottom of page