top of page

Yoga op het strand

Yoga met je voeten in het zand


Wat een heerlijk zomerweer! Genieten van zon, zee, strand én yoga! Lekker met je voeten in het zand, met de wind door je haren en de zon op je huid. Wat denk je bijvoorbeeld van een heerlijke yogales in Wijk aan Zee? Na de les neemt docente Kalinka zelf een duik in de zee. En als je zin hebt, duik je mee! Hieronder vind je 3 heerlijke adresjes voor yoga op het strand.

1. Aloha @ Wijk aan Zee

Ik ben de laatste tijd een groot fan van Wijk aan Zee: rustiger dan Zandvoort en stiekem ook veel leuker! Ken je bijvoorbeeld Aloha al? Bij deze relaxte hang-out aan de Noordpier geniet je van een hapje, drankje én een yogales! Elke zaterdag- én zondagochtend geeft Kalinka een lekkere hatha/mindful les. Na de les neemt Kalinka zelf een duik in de zee. Als je zin hebt, duik je mee!

2. Bodhi Beach @ Zandvoort

Ken je Bodhi Beach al? Een intiem strandpaviljoen waar de vloer nog kraakt en de deuren piepen en waar iedereen welkom is. Bodhi ligt verscholen op het Zuidstrand van Zandvoort, weg van de drukte in een sfeer die je even doet vergeten dat je in Nederland bent. Je zondag begin je hier met een heerlijke yogasessie op het strand. Iedere week van 11-12 uur.

3. Yogabee @ Domburg

In Zeeland (op vakantie)? Pik dan een yogaweekend of midweek mee! Yogabee Domburg, een prachtige villa achter de duinen, heeft een yogastudio op loopafstand van het strand. Het retreatcentrum organiseert verschillende weekenden, midweken en langere retreats: genieten!

bottom of page