top of page

Yoga @ New York + Wanderlust

Wanderlust & Kula Yoga New York


Zeg je New York, dan zeg je yoga in New York! In deze wereldstad is yoga hotter dan hot. Haast vanzelfsprekend vind je hier dan ook een paar van de populairste en beste yogascholen wereldwijd. Het Kula-yogaproject van Schuyler Grant, tevens oprichtster van het internationale yogafestival Wanderlust en de Wanderlust Teacher Training, is er daar één van.

Waar & bij wie?


Schuyler Grant combineert de op adem gebaseerde Ashtanga-flow met de precisie van Iyengar. Die stijl vind je terug in het Kula Yoga Project in NYC, één van de populairste yogascholen van New York.

Internationaal bekend werd Schuyler met het Wanderlust festival. Hier kun je, tegenwoordig ook in Nederland (aanrader!), terecht voor yoga, kunst, spiritualiteit en duurzaamheid. Of ook wel: lol met betekenis, zoals Schuyler ‘Wanderlust’ zelf mooi omschrijft.


Waarom?


In New York vind je maar liefst 3 Kula Yoga studio’s. Eén voor één intiem, natuurlijk licht en voorzien van een ecologische hardhouten vloer. Ga voor een heerlijke flow op live muziek in het ‘Kula hour’ of kies eens voor wat anders met bijvoorbeeld ‘Release the beast; een vorm van deep-tissue massage en self-bodywork.

TRAVELTIP! Direct naast Kula Williamsburg in Brooklyn vind je het Shanti Shack-café. Hier geniet je van heerlijke veggie smoothies, salades en gebakjes. Smullen!!


Hoe dan?


Voor Kula Yoga in New York pak je het OV of de taxi naar: Kula Yoga Tribeca aan de 28 Warren Street Floor 4. Kula Yoga Williamsburg op de 85 N 3rd Street. Of Kula Yoga Soho op 481 Broadway, 3rd floor.

bottom of page