top of page

Volunteer @ retraite Auckland

Gratis (!) naar retreat centre Kawai Purapura


Tijdens mijn reizen vond ik het soms heerlijk om even op één plek te blijven. Om me weer onderdeel van een community te voelen en me ‘nuttig’ te maken. Vaak deed ik dan vrijwilligerswerk in ruil voor een gratis verblijf op een mooie plek, via Workaway of WWOOF. Ga jij reizen of backpacken in Nieuw Zeeland én wil je daar (gratis!) verblijven op één van de mooiste retraites van Oceanië? Dan kun jij middels 'karma yoga' terecht bij Kawai Purapura: een prachtige retreat in Auckland.


Waar & bij wie?


Ver weg van alle drukte vind je, midden in de prachtige wildernis nabij Auckland, het Kawai Purapura Yoga Retreat Centre. Hier geniet je van verschillende retraites, workshops, yoga evenement en een yoga opleiding in Nieuw Zeeland.


Waarom?


Voor de yoga

het Kawai Purapura Yoga Retreat Centre biedt, in één van haar vele shala's, dagelijks yogalessen aan. Daarnaast faciliteert het centrum verschillende yoga evenementen, yoga festivals, yoga cursussen én een yoga teacher training in Auckland. Krijg jij er al zin in? Ik wel!


Voor de karma yoga

Als vrijwilliger doe je, minstens 3 weken, 18 uur per week aan Karma Yoga.

Kawai Purapura Yoga Retreat Centre: ‘Karma yoga zien wij als de yoga van actie. Het maakt niet uit wat we doen, we richten ons op hoe we het doen: met bewustzijn, zorg en liefde, niet voor onszelf, maar voor het grotere goed!’


Voor de energy & relax faciliteiten

Deze retreat in Auckland heeft sprookjesachtige tuinen, regenwoudpaden en een zwembad met een spectaculair bergachtig decor. Daarnaast ook een gezamenlijke keuken én een café dat heerlijke vegetarische en veganistische gerechten serveert: yum!


Hoe dan?


Je vindt Kawai Purapura Yoga in Auckland op het volgende adres: 14 Mills Ln, Albany. Wil jij je aanbieden als karma yoga volunteer? Dat kan via WWOOF of direct via de eigen website.

bottom of page