top of page

Support your locals overseas

Steun lokale ondernemers in het buitenland


Chauffeurs, gidsen, souvenirverkopers; het zijn de lokale ondernemers die onze reizen zo bijzonder maken. Door het plotseling wegvallen van het toerisme zitten zij zonder werk. In de meeste landen is er geen sociaal vangnet, zoals wij dat hier kennen. Geen werk betekent geen inkomen. Of je nou naar Indonesië, Cuba of Peru reist, deze mensen ontvangen je altijd met open armen en heel veel liefde. Nu hebben zij onze steun heel hard nodig, zegt Better Places. Daarom zette dit duurzame reisplatform Go Fund Me acties op om lokale werknemers een steuntje in de rug te geven. #mooiwerk!


Wie?

Better Places zette, in samenwerking met haar reisexperts, in verschillende landen Go Fund Me acties op. Al deze initiatieven vind je op de website wesupportlocaltourism.com.


Waarom?

Op het platform staan verschillende acties om de mensen te steunen die het hardst getroffen worden door de coronacrisis. Denk aan het uitdelen van voedselpakketten aan de gezinnen van gidsen in Nepal, het bieden van een minimum weeksalaris aan gidsen op Cuba of aan de verkoop van virtuele tours die worden gegeven door ondernemers in Indonesië.


Hoe?

Op de website van We Support Local Tourism kies je jouw favoriete vakantiebestemming, lees je over de acties en over hoe jij jouw steentje kunt bijdragen. Hoe mooi!


bottom of page