top of page

Stadsverlichting op Facebook met Tijn Touber

Iedere zondag op Facebok met Tijn Touber


Tijn Touber: “We bewegen naar een dimensie waar eenheid, samenhorigheid, compassie en vrede de nieuwe norm worden. In plaats van vooral te leven vanuit ons hoofd, bewegen we nu richting ons hart. Om in staat te zijn vanuit het hart te leven, zullen we moeten leren ons hart te openen. Dat doe je door je aandacht naar binnen te keren.” En daar helpt Tijn jou (gratis!) een handje bij. Iedere zondagavond organiseert hij, live op Facebook, de online meditatie Stadsverlichting.

Wie?

Tijn Touber is schrijver, muzikant en inspirator. Hij geeft trainingen aan onder meer de Amsterdamse politie, delinquenten in de Bijlmerbajes, bezoekers van Lowlands, rechters, artsen en de Landmacht. Ook schreef Tijn zeven boeken over zijn ‘innerlijke avonturen’.

Waarom?

Tijn: “Het leven is als een ingenieuze computergame waarbij we van level naar level bewegen. Ieder level presenteert specifieke uitdagingen en kent bepaalde spelregels. Het game-level waarin we ons nu bevinden loopt op z’n eind en we worden uitgedaagd om in korte tijd de lessen af te ronden die we in deze frequentie (die de derde dimensie wordt genoemd) te leren hebben. Alles wat niet is geleerd, wordt in snel tempo gepresenteerd. Dat is ook de reden waarom het nu zo hard gaat en we het gevoel hebben dat de tijd steeds sneller gaat.

We bewegen richting de vierde dimensie met nieuwe spelregels en uitdagingen. Waar het in 3D vooral ging over het leren omgaan met dualiteit, afgescheidenheid, ego, angst, fysieke, mentale en emotionele aspecten van het leven, bewegen we nu naar een dimensie waar eenheid, samenhorigheid, compassie en vrede de nieuwe norm gaan worden. In plaats van vooral te leven vanuit ons hoofd, bewegen we richting ons hart.

Om in staat te zijn vanuit het hart te leven, zullen we moeten leren ons hart te openen. Hoe? Ga rustig zitten, keer je aandacht naar binnen en maak contact met een plek in jezelf waar je nog heel bent. Een plek van rust en stilte. Ieder van ons kan dit, want dit is wie je bent. Het is je oorspronkelijke aard, je hoeft het je alleen maar te herinneren.”

Hoe?

Iedere zondag kun je meedoen met Stadsverlichting, van 20.00 tot 21.00 live op Facebook, met om 19.45 een inspiratietalk van Tijn. Je kunt deze video ook later terug bekijken op het YouTube kanaal van Tijn.

bottom of page