top of page

Retreattip! Life coaching & Yoga weekend

Wat wil ik nu écht?


Daar gaan we weer… met z’n allen weer meer naar binnen. Laten we er dan maar het beste van maken! Bijvoorbeeld met een stukje soul searching: wie ben ik en wat wil ik nou eigenlijk écht? Ook na Corona. Toevallig kwam er vanmorgen onder dit motto een retreatpareltje voorbij: het Lifecoaching & Yoga Intensive weekend van life-coach Muriël Dalmulder, yogadocente Anne Roffel en Happy Soul Travel. In een prachtige boerderij zoek je antwoord op één vraag: wat wil ik nu eigenlijk écht?

Wat?

In de lifecoaching- en yoga intensive staat de vraag ‘Wat wil ik echt’ centraal. Tijdens de retreat keer je diep naar binnen en ga je fysiek veel naar buiten waar je reflecteert en geniet van verdiepende vinyasa en yin yogalessen. Dit alles in de prachtige nieuwe boutique Hoeve 'de Wierschuur' in Hippolytushoef.

Wie?

Muriël is International Leadership Coach en Spreker. Ze is Certified Trainer of NLP, Master Practitioner of TimeLineTherapy en Master Hypnotist. Ook heeft ze meer dan twintig jaar ervaring met diverse vormen van yoga, energiewerk en meditatie en biedt ze tijdens dit weekend groepscoach-sessies aan.

Anne Roffel is mede-eigenaar van iMoves studio voor yoga & personal training. Ze deelt graag de helende werking van yoga met de wereld, omdat ze gelooft dat yoga mensen gelukkiger en gezonder maakt.

Hoe dan?

Het weekend is van 26 tot 29 nov. 2020. Meer informatie vind je hier.


bottom of page