top of page

Pure Kakaw: Happiness boost voor thuis!

Food of the godsPure cacao, de heilige drank van de Maya’s en Azteken, bevat magische krachten. In oude culturen stond cacao bekend als ‘the food of the gods’. En dat is niet voor niets! Cacao is een natuurlijke ‘hartopener’ die je wijze inzichten kan geven en de aanmaak van geluksstofjes stimuleert. Kortom, een heerlijke happiness boost die we nu goed kunnen gebruiken!

Wie?

Leonie Eshuis en Erik Westerduin haalden de pure cacao uit Zuid-Amerika naar Nederland. Offline hebben ze hun eigen pop-up cacaobar en online verkopen ze handige cacaopasta in flakes en hartjes waarmee je gemakkelijk je eigen drankje kunt maken: een happiness boost voor thuis!

Waarom?

Pure cacao wordt bereid met de in z’n geheel gemalen cacaoboon. Puur en minimaal bewerkt zodat alle gezonde stofjes erin blijven. En dat zijn er nogal wat. Zo bevat cacao massa’s antioxidanten, magnesium en vetzuren, goed voor je hart en bloedvaten. Maar nog interessanter zijn de stimulerende stofjes die zorgen voor een positieve gemoedstoestand en een heldere focus. Heerlijk in deze tijd!

Hoe?

In de webshop van Pure Kakaw koop je pure cacao in de vorm van flakes of een hartje. Leuk voor jezelf én leuk om cadeau te geven.


bottom of page