top of page

Mindfulness safari in Tanzania

Mindfulness reizen in Afrika


Een safari in Afrika is al geweldig, maar een mindful safari in Afrika is een ultieme beleving! In het prachtige Tanzania neemt mindfulness training Alina de Vilder je mee ‘off the beaten track’. Je speurt naar the big five, mediteert op de Masaï steppe, doet ademwerk tussen de flamingo’s en snorkelt aan de kust van Zanzibar. Alina: ‘Mijn missie is vooral om jou in contact te brengen met het avontuur zoals het leven bedoeld is. Jij hebt een vermogen tot helderheid, creativiteit, vernieuwing en een levenslust die de basis vormt voor een geïnspireerd leven, waarin jij krachtig de leiding neemt.’


Waar & bij wie?


Alina was 29 jaar actief als therapeut, meditatie- en spiritueel leraar. In Hoorn had zij een eigen praktijk, die ze opzegde om in Tanzania te gaan wonen. Daar startte zij haar reisbureau Mindful Adventure, van waaruit ze twee soorten reizen aanbiedt: Hear the Voice of Silence (mindfulness natuurreis en safari) en The heart touches the sky (mindfulness berg- en strandsafari).


Waarom?


Voor de reis: Hear the Voice of Silence

Tijdens deze reis in Tanzania ga je op safari in het beroemdste wildpark ter wereld: Serengeti én het olifantenpark Tarangire. Je trekt het Ngorongoro Krater Hoogland in, bent te gast bij de Masaï en bewondert de grootste flamingokolonie ter wereld aan Lake Natron.


Voor de reis: The heart touches the sky

Tijdens deze reis in Tanzania maak je een trekking door de Usambara Mountains, ga je op bootsafari in Selous, snorkel je aan de kust van Zanzibar en relax je aan de tropische stranden van Ushongo Bay.


Voor een reis ‘naar binnen’

De ongerepte wilde natuur van Tanzania vormt het prachtige decor voor een bijzondere reis naar binnen. Tijdens de wandeltochten, ontmoetingen met tribes, ervaringen met wilde dieren, meditaties en natuuroefeningen krijg jij een inspirerend perspectief op jezelf en de wereld om je heen.


Hoe dan?


Wil jij op mindful safari in Tanzania? Dat kan! De reizen ‘Hear the voice of silence’ en ‘The heart touches the sky’ boek je bij Alina van Mindful Adventure. Tijdens de reis ‘Hear the voice of silence’ kampeer je in de natuur. En tijdens de reis ‘The heart touches the sky’ breng je de nacht voornamelijk door in lodges en sfeervolle hotels.

bottom of page