top of page

Korte online cursussen over magische zaken

City of the Innersun


Wat is dit voor leuks! City of the Innersun: een nieuw platform met korte online cursussen over ‘magische zaken’. Veel toffe workshops met een hip spiritueel randje. De lessen over o.a. ayurveda, astrologie, yin energie, kristallen en chakra’s volg je via ZOOM, dus zijn ook nog eens helemaal corona-proof. Vind ik leuk!


Wie?

Demelza Janmaat (bekend van haar wekelijkse astrologiecolumn Sterrenstof), is oprichtster van City of the Innersun: “Ik wilde graag een online plek creëren die laagdrempelig is voor zowel totale spirinewbees, als doorgewinterde liefhebbers van alles wat met zweven is leven te maken heeft. Ikzelf heb veel gezien en geprobeerd, mijn vriendenkring klopt dan ook graag bij mij aan met hun vragen, zodat ik ze kan doorverwijzen naar de beste en leukste hulp. Met City of the Innersun doe ik dit nu op grote schaal door deze experts via een online classroom te verbinden aan een horde leergierige enthousiastelingen. Dat kan iemand van 153 uit Kentucky zijn in Amerika, of juist van net 20 uit Friesland.”


Waarom?

Het aanbod bestaat nu uit Yin Yoga, Ayurveda, Kristallen, Stress Pattern Release en Astrologie. En binnenkort volgt er nog veel meer!


Hoe?

Een cursus bestaat uit 4 lessen van 1,5 uur en kost €70. Ook is er vaak de optie om een aanvullende 1 op 1 sessie met de teacher te boeken. Alle cursussen worden gegeven in het Nederlands en in het Engels. Je volgt ze via ZOOM.

bottom of page