top of page

Jouw yoga teacher training in Afrika

3x inspiratie voor een yoga teacher training in AfrikaDenk jij erover na om een yoga teacher training te volgen? Dan komt Afrika misschien niet als eerste bij je op. Jammer, want een yoga opleiding in Afrika is onvergetelijk! Wat denk je bijvoorbeeld van een yoga teacher training in Zuid- Afrika, Marokko of Namibië? Hieronder vind je 3x inspiratie voor yoga docentenopleidingen in Afrika. Ik wens je alvast een onvergetelijke reis: namasté!1. Yoga opleiding in Zuid-Afrika


Waar & bij wie?

Wil jij jouw yoga teacher training in Zuid-Afrika volgen? Dat kan! Dit adembenemende land kent verschillende erkende yoga docentenopleidingen. De meeste scholen vind jij in Kaapstad en Johannesburg, maar ook in Ballito, Pretoria, Durban, Uhmlanga, Stellenbosch kun jij terecht voor een yoga opleiding in Zuid-Afrika.


TRAVELTIP! Wat denk je bijvoorbeeld van een 200hrs yoga teacher training bij ‘The Yoga Studio’, aan het prachtige strand in Ballito? Of van de yoga docentenopleiding van ‘Pathway’s Country Yoga Retreat’, op het boeren platteland van Kwa Zulu Natal? Of misschien is de yoga opleiding van The Hot Yoga Studio, in de populaire wijnregio Stellenbosch, wel meer jouw ding. Enjoy!


Waarom?

Een yoga teacher training in Zuid-Afrika combineer je geweldig met een onvergetelijke safari, heerlijke wijnproeverijen en prachtige hikes. Do we need to say more?


Hoe dan?

Zuid-Afrika is één van de meest ontwikkelde landen van Afrika. En dat betekent dat het vervoer hier goed geregeld is. Je huurt een auto of pakt eenvoudig de bus. De bussen van Greyhound, Intercape en Translux zijn allemaal goed, veilig en hebben airco.2. Yoga opleiding in Marokko


Waar & bij wie?

Wist jij dat Taghazout in Marokko is uitgegroeid tot een klein surf en yoga walhalla? Dit dorpje is indrukwekkend mooi, alsof de tijd er heeft stilgestaan. De lokale bevolking is ontzettend lief en je koopt hier overal verse producten voor slechts een paar dirham. Er zijn net genoeg (westerse) restaurants en leuke winkeltjes, maar nog niet echt een party vibe. En last but not least: In Taghazout vind je een aantal prachtige yoga retraites en yogascholen die tevens yoga docentenopleidingen aanbieden.


Waarom?

Een yoga teacher training in Marokko combineer jij heerlijk met prachtige stranden, leuke marktjes, heerlijk eten en.. misschien wel een paar surflessen? Ga je mee?


Hoe dan?

Kies jij voor een yoga teacher training in Taghazout? Dan vlieg je vanaf Amsterdam direct op Agadir, waarna je met een taxi voor zo’n € 14 in Taghazout komt.


TRAVELTIP! Ben jij aan het backpacken of reizen in Marokko? En kom je vanuit het binnenland? Let dan op, de reistijd in Marokko is vaak langer dan verwacht. Treinen en bussen hebben vaak vertraging of zijn overboekt, wees dus een beetje flexibel in je reisplan.3. Yoga opleiding in Namibië


Waar & bij wie?

Houd jij niet zo van ‘standaard’ en reis jij liever ‘off the beaten track’? Dan is een yoga teacher training in Namibië iets voor jou! Dit verbluffende land belooft een aaneenschakeling van hoogtepunten. Van prachtige nationale parken voor een spannende safari tot grote zoutvlaktes, oases en héél veel cultuur. Te midden van dit alles jouw yoga docentenopleiding in Namibië volgen? Dat kan geregeld worden.


TRAVELTIP! Het is even zoeken maar je vindt een aantal gecertificeerde aanbieders van de yoga teacher training in Namibië. Het kleinschalige Recline Yoga Studio & School in Swakopmund is daar een heel mooi voorbeeld van.


Waarom?

Een yoga teacher training in Namibië combineer jij geweldig met een bezoekje aan the big five, woestijnen, oases, stammen, stranden en meer!


Hoe dan?

Rondreizen in Namibië kan op twee manieren: Je reist mee met een groep en eigen gids in een voertuig of je huurt een eigen auto. Kies je voor een yoga opleiding in Namibië, dan biedt de locatie vaak transport aan.

bottom of page