Haus Magick @ New York

Geef je huis magische krachten


Erica Feldmann, de bekendste ‘heks’ van New York, brengt magie bij je thuis. Ze gebruikt de verwondering van de natuur, de spanning van eeuwenoude rituelen en de schoonheid van geheimzinnige dimensies om van je huis een warme, mooie en uitnodigende plek te maken. Interessant? Breng dan een bezoekje aan haar winkel in het ‘heksenstadje’ Salem in New York of lees meer over Erica’s huisheks-filosofie in het boek: HausMagick.

Waar & bij wie?


Ercia: ‘Je huis heeft helemaal geen nieuwe bank of een likje verf nodig. Met een beetje HausMagick verricht je al wonderen en kun je de sfeer helemaal veranderen.’ Als selfmade woman ontwikkelde Erica in de loop der jaren haar eigen visie op energetisch werken in huizen. In haar werk combineert zij de principes van eeuwenoude magie en rituelen met meditatie en interieurdecoratie.


Sinds 2015 runt Erica haar eigen winkel: HausWitch Home + Healing. Hier vind je kristallen, kruiden, spreuken, essences, allerlei handgemaakte (decoratie)spulletjes en meer voor een vleugje magie in huis.


Waarom?

Voor magie (op een klein budget)

Wist je dat jij je huis al met een klein budget heel gemakkelijk in balans brengt? In haar boek en winkel geeft Erica praktische tips, bijvoorbeeld voor het maken van een kristalessence. Voor dit receptje heb je slechts een kristal naar keuze, wat salie en water nodig. Heel makkelijk en ontzettend leuk!


Voor de leuke decoratiespulletjes

Oké, laten we eerlijk zijn, naast alle magische voordelen vinden we de deco-spulletjes van Erica ook gewoon heel erg leuk. Bijvoorbeeld de handgemaakte kussentjes voor in de bank of de heerlijk geurende kaarsjes.


Voor het boek: HausMagick

Binnenkort (nog) geen tripje naar New York op de planning staan? Dan is daar het boek van Erica: HausMagick. Ik kocht het zelf op bol.com, vertaald naar het Nederlands.


Hoe dan?


Erica’s winkel vind je in Salem op 144 Washington st. Een bezoekje breng je tussen 10.00 en 18.00 uur. Fijne reis!

© 2020 Liefs, Retourtje Happiness

  • Instagram