top of page

LEESTIP! HausMagick

Geef je huis magische krachtenHet ziet ernaar uit dat we de komende tijd behoorlijk wat (extra) tijd in huis doorbrengen. Laten we het dan maar gezellig maken. Hoe je dat doet? Met een vleugje magie! Erica Feldmann brengt magie bij je thuis. Ze gebruikt de verwondering van de natuur en de spanning van eeuwenoude rituelen om van je huis een warme, mooie en uitnodigende plek te maken.

Wie?


Ercia Feldmann: ‘Je huis heeft helemaal geen nieuwe bank of een likje verf nodig. Met een beetje HausMagick verricht je al wonderen en kun je de sfeer helemaal veranderen.’ Als selfmade woman ontwikkelde Erica in de loop der jaren haar eigen visie op energetisch werken in huizen. In haar werk combineert zij de principes van eeuwenoude magie en rituelen met meditatie en interieurdecoratie.

Waar & wanneer?


Sinds 2015 runt Erica in Salem haar eigen winkel: HausWitch Home + Healing. Hier vind je kristallen, kruiden, essences, allerlei handgemaakte (decoratie)spulletjes en meer voor een vleugje magie in huis. In 2019 bracht Erica haar eigen boek uit: HausMagick.

Waarom?


Wist je dat jij je huis al met een klein budget heel gemakkelijk in balans brengt? In het boek HausMagick geeft Erica praktische tips om van je huis een magische plek te maken, waar jij je goed voelt en waar levensenergie voluit kan stromen.

Hoe?


Het boek HausMagick koop je bijvoorbeeld op bol.com, in het Engels of vertaald naar het Nederlands.

bottom of page