‘Hartstart’ met Marieke (De Bewustzijn School)

Start je dag met 15 minuten inspiratie & meditatie


“Als je je meer bewust wordt van dat ‘wat je bent’ en je zelf de schepper bent van je eigen leven, dan kun je gaan ervaren wie je werkelijk bent! Dan ga je naar een ruimer en dieper bewustzijn, waarmee je niet alleen jezelf bevrijdt, maar ook de wereld om je heen. En daar is het nu wel tijd voor”, zegt Marieke van Meijeren, eigenaresse van De Bewustzijn School. Tijdens alle corona-gekte geeft zij iedere dag om 08.00 u, live op Instagram, een ‘Hartstart’: 15 minuten inspiratie en meditatie om je dag goed mee te beginnen. Ik ben fan!

Wie?

Marieke van Meijeren is oprichtster van De Bewustzijn School: een mystieke levensschool voor daily mind, body & spirit ontwikkeling. Marieke: “Iedereen kent wel dat plotselinge verlichte gevoel dat ‘alles klopt en overvloedig aanwezig is’ en dat het even heel rustig en fijn van binnen voelt. Dat is wat we in de essentie zijn, ons bewustzijn, maar dat we ergens in ons leven even zijn vergeten.”

Waarom?

Wil jij je dag geïnspireerd beginnen en herinneren wat je ‘ziel’ jouw te geven heeft in deze periode? Neem dan de tijd voor jezelf en start je dag met 15 minuten: ‘Hartstart’!

Hoe?

Iedere dag om 08.00 u live op het Instagram-kanaal van De Bewustzijn School Amsterdam: @debewustzijnschool

© 2020 Liefs, Retourtje Happiness

  • Instagram