Eco Yoga Community: Krishna Village

Yoga in Australië op een organic farm


Vlakbij Mount Warning, een plek die de Aboriginals aanwezen als eentje met helende krachten, ligt Krishna Village: een Eco Yoga Community & Welness Retreat. Op deze organic farm streeft de Krishna community naar een eenvoudige, bewuste en spirituele leefstijl. En dat in combinatie met de meeste geweldige workshops! Wat denk je bijvoorbeeld van de workshops: ‘Syntropic farming’, ‘Balinese massage’, ‘Reiki’ of ‘Ayurvedic cooking’? Of ga je liever voor een unieke ‘meditation retreat’ of ‘yoga teacher training’ in Australië? Ook dan is Krishna Village jouw plek!


Waar & bij wie?


Aan de voet van het Wollumbin National Park vind je, op een biologische boerderij, een prachtige gemeenschap van retraite-gasten, vrijwilligers en spirituele zoekers van over de hele wereld. In de ‘spirit’ van co-creatie komen zij in Krishna Village samen om hun unieke ideeën en talenten te delen.


Waarom?


Voor de retreats

Ben jij op zoek naar een retreat in Australië en wil je het weleens ‘anders dan anders’? Dan zit je in Krishna Village goed. Hier leer je op een holistische manier over yoga, Vedische filosofie, Ayurveda Kirtan- en mantrazingen. ‘Live and breathe the spirit of Bhakti Culture: the yoga of loving devotion!’


Voor de karma yoga

Ben jij aan het reizen of backpacken in Australië en ben je op zoek naar een prachtige plek om een tijdje (gratis!) te verblijven? Ook dan kun je bij Krishna Village terecht. Via ‘Karma Yoga’ combineer je hier werk met retraite. Als karma-yogi maak jij deel uit van de Krishna Village community. Je werkt een paar uur per dag terwijl je geniet van yogalessen, meditaties, massages, life coaching sessies en meer. Loving it!


Voor de veggies!

Hadden we al gezegd dat je op een biologische boerderij verblijft? Dat betekent: super verse veggies! In Krishna Village geniet je van vegetarische maaltijden, vers van het land. Yum!


Hoe dan?

Wil jij op retraite in Australië? Of zoek je naar een prachtige plek voor vrijwilligerswerk in Australië? Dan vind je Krishna Village aan de voet van het Wollumbin National Park, zo’n 45 minuten van Byron Bay.

© 2020 Liefs, Retourtje Happiness

  • Instagram