top of page

Curvy yoga & body kindness @ home

Body positive yoga vanuit Amerika bij jou thuisYoga, dat is toch iets waar je slank en lenig voor moet zijn? Welnee! Steeds meer curvy ladies bewijzen het tegendeel, bijvoorbeeld in Amerika. Daar geven steeds meer docenten yogalessen onder de noemers ‘body positive yoga’ , ‘curvy yoga’ en ‘supportive yoga’. Anna Guest-Jelly is één van de pioniers op het gebied van accessible yoga in Amerika. Met haar online curvy yogalessen en Curvy Yoga Certicifation Program, brengt ze curvy yoga en body kindness vanuit de VS, zo bij jou thuis.

Waar & bij wie?


In 2010 richtte Anna Guest-Jelley haar onderneming ‘Curvy Yoga’ op. Zij was ervan overtuigd dat ze vast niet de enige was die yoga op een toegankelijke en plezierige manier, mét een curvy lichaam wilde beoefenen. Nou, daar bleek ze gelijk in te hebben. Wat een powervrouw!


Waarom?


Voor yoga met een curvy lijf

Bezit jij over mooie rondingen, dan weet je dat yogahoudingen niet altijd even gemakkelijk of prettig aanvoelen. Anna richt haar online lessen daarom in op toegankelijkheid. Met blokken, kussens, stoelen en andere props maakt zij yoga toegankelijk voor iedereen.


Voor het online Curvy Yoga Certificaat

Droom jij ervan yoga ook in Nederland toegankelijk te maken voor ladies en gentlemen met rondingen? Dan kun je bij Anna het online Curvy Yoga Certicifation Program volgen. Deze module leert je alle ins & outs van yoga met een curvy lichaam.


Voor body kindness

Ben jij op zoek naar een yogales die je niet alleen helpt je goed te voelen in je lichaam, maar ook over je lichaam? Ook dan ben je bij Anna aan het juiste adres. Body kindness is één van haar grootste pijlers.


Hoe dan?


De lessen van Curvy Yoga Studio vind je online. Ze zijn beschikbaar op desktop en mobiel, Chromecast en AirPlay. Op de website van Curvy Yoga vind je meer informatie. Have fun!

bottom of page