top of page

Corona Crisis of Kans?!

Gratis (corona) coaching!


Wat betekent Corona voor jouw toekomst? Wat betekent het voor jouw dromen? Het is makkelijk (ook voor mij herkenbaar) om in een Coronadipje te raken. Om de dreigingen te zien en je somber te voelen over de toekomst. Maar wat nou als je Corona als een kans bekijkt? Wat zie je dan? Coaches in heel Nederland stellen zich nu (gratis!) beschikbaar om met jou naar jouw kansen te kijken. Grijp die kans en tover deze crisis om in een tijd waarin jij jouw dromen volgt. Hieronder vind je een geweldig initiatief én een inspirerend event waarin jij gratis (Corona) coaching krijgt.

1. Doe het samen

Het initiatief ‘Doe het samen’ biedt een gratis coaching gesprek aan voor iedereen die geraakt is door het Coronacrisis. Duizenden experts op gebieden zoals ondernemerschap, carrière, relaties, liefde, gezondheid, financiën en emoties sloten zich aan. Via dit initiatief werken zij samen onder één vlag om Nederland door de Coronacrisis heen te helpen.

2. Corona Crisis of Kans?!

Op 13 oktober biedt Shorombo Mooij van Millenial Mastermind de gratis talk ‘Corona Crisis of Kans?!’ aan. Tijdens deze Millennial Mastermind vertelt Shorombo welke kansen hij, vooraanstaande ondernemers en thoughtleaders voor jou zien en hoe jij hier gebruik van kunt maken. Shorombo: “Het is makkelijk om sober te zijn over de toekomst maar wat als ik je nou vertel dat er enorme kansen voor je liggen? De wereld is aan het veranderen en als jij het goed doet dan ligt er een toekomst met meer vrijheid dan ooit in het verschiet. Maar je hebt wel de juiste mindset nodig om deze überhaupt te zien.”

bottom of page