top of page

Boost your energy @ Ibiza

Energywork & Reiki op Ibiza


In januari pakte mijn vriendinnetje Janneke haar biezen. Voor haar energiewerk (en de liefde ;) verhuisde zij naar het prachtige Ibiza. Daar geeft zij nu, met Recharge House, haar Recharge Treatments. Heb jij weinig energie? Moeite met ontspannen? Of zit je te veel in je hoofd? Dan helpt Janneke je energieniveau, in het zonnetje op Ibiza, in balans te brengen.

Waar & bij wie?


Van ruim zes jaar arbeidsrecht advocaat naar het oprichten van Recharge House. That didn’t happen overnight, zegt Janneke: ‘Na mijn afstuderen ging ik aan de slag bij een groot internationaal advocatenkantoor in Amsterdam. Ik hield van het contact met cliënten. Wilde veel leren, snel en het liefst allemaal tegelijk. Tot het moment dat ik een grote houten doos met een fles champagne ontving. Ik was advocaat-medewerker. Een paar dagen later, lag ik op bed en zag ik letterlijk sterretjes. Een moment van reflectie. Ben ik dit? Voor wie doe ik dit? Dat was het begin van mijn reis naar zelfbewustzijn.’


Een paar jaar later hing Janneke haar toga in de wilgen. Ze startte een verdiepende vierjarige studie Energetische Therapie en is nu een gecertificeerd Reiki Master en Shambhala MDH (Multi Dimensional Healing) behandelaar. Janneke helpt mensen opladen door hen te begeleiden om de signalen van hun lichaam (beter) te leren herkennen. Dat deed zij eerst in Amsterdam en nu op Ibiza in B&B Can Pura.

Waarom?


Voor de reiki


In Can Pura geeft Janneke ontspannende en verkwikkende massages voor jouw energiesysteem. Reiki, of ook wel levensenergie, is één van de technieken waarmee zij werkt. Tijdens een Recharge Treatment word je meer bewust van de signalen van jouw lichaam en wat die signalen je te vertellen hebben. Daarnaast optimaliseert een Recharge Treatment je energiesysteem.


Voor Can Pura


Can Pura is een authentieke finca. Je komt ze overal tegen op het platteland van Ibiza, maar Can Pura is net even anders. Deze B&B vervult naast vakantieverblijf ook de functie van ‘thuiskom herberg’. Ben je op weg, midden in of herstellende van een burn out? Zit je even niet lekker in je relatie of ben je de focus kwijt? Dan helpen Janneke en gastheer/ healthy chef Adri jou weer op weg!


Voor Ibiza


Ibiza: een prachtig eiland met een heerlijke (hippie) vibe. En leuk meegenomen: op loopafstand van Can Pura ligt de bekendste hippiemarkt van ibiza, Las Dalias. Van juni t/m september wordt hier iedere woensdagavond het leukste feestje van het eiland georganiseerd: Namasté.


Hoe dan?


In het naseizoen heb je al een retourtje Amsterdam – Ibiza voor zo’n 70 euro. Reserveer een kamer bij Can Pura en/of een sessie bij Recharge House en geniet!


bottom of page