Begin je dag mindful met Flow!

Start je dag met inspiratie van mindfulnesstrainer Karin Hoens


Mindful je dag beginnen? Dat kan nu ook online met Flow Magazine! Drie keer per week geeft mindfulnesstrainer Karin Hoens, op het Instagram-kanaal van Flow, een heerlijke live sessie. Daarin stelt Karin een vraag aan iemand van het Flow team. Een vraag die jij jezelf ook gaat stellen. Een vraag over angst en stress, over verlies aan controle en over oog houden voor de mooie dingen. Karin deelt nuttige tips, begeleidt je bij een korte meditatie en geeft een oefening (iets om te schrijven of tekenen) mee voor thuis.

Wie?

Karin wil mensen inspireren te gaan leven en werken vanuit zichzelf. Omdat je daar je blijer, betekenisvoller en succesvoller door wordt. Dat doet Karin door je ‘anders te laten kijken’ naar je leven, je werk. Bewust zijn. Daar begint het mee. Zien welke oude patronen en overtuigingen je nog belemmeren. De weg vrijmaken om dat te doen wat jij echt wil doen.

Waarom?

Wil jij je maandag, woensdag en vrijdag mindful, in control en relaxed beginnen? Start je dag dan met Karin en Flow!

Hoe?

Meedoen? Dat kan elke maandag, woensdag en vrijdag om 09.00 u. De link naar zoom vind je op het Instagram-account van Karin (karin_hoens) en van Flow (flowmagazinenl). Meedoen is gratis!

© 2020 Liefs, Retourtje Happiness

  • Instagram