top of page

Bali Silence Retreat: inspired by spiritual wisdom

Geniet van yoga, meditatie en meer in stilte op BaliBen jij nieuwsgierig naar de effecten van een stilte retraite? Maar vind je 10 dagen lang in stilte mediteren tijdens Vipassana nog net een stap(je) te ver? Dan is Bali Silent Retreat misschien wel iets voor jou! In deze prachtige eco-community met ashram-ambiance geniet je van yoga, meditatie, inspirerende ceremonies en heerlijk biologisch eten. En dat midden in de rijstvelden van Bali, volledig in stilte…


Waar & bij wie?


Patricia, een gepensioneerde Amerikaanse, Sang Tu, een Balinese visionair en een Balinese familie, creëerden samen Bali Silent Retreat: een magisch stuk land waar je (opnieuw) verbinding kunt maken met je ‘ware zelf’ en innerlijke stem.


Waarom?


Voor een beter inzicht in jezelf

In dit retreat op Bali hoef jij, zoals bij Vipasana, geen 10 uur per dag in stilte te mediteren. Wel staat hier, net zoals bij Vipasana, een beter inzicht in jezelf centraal. In Bali Silent Retreat draait alles om het vinden van en luisteren naar jouw innerlijke stem. Wie ben jij echt? Wat voel jij echt? En wat wil jij echt?


Voor yoga, meditatie én meer

Elke dag van je retraite op Bali begint en eindigt met een (gentle) yogales en meditatie. Op maandag en vrijdag geniet je van een bezoekje aan de hot springs en in de rest van de week staan er verschillende wandelingen, ceremonies en uitjes op het programma. Wat denk je bijvoorbeeld van een ‘Rice Terrace Walk’, ‘Temple Tour’, Healing Fire Ceremony’ of een bezoekje aan het ‘Bali Butterfly Park’?


Voor het hemelse eten

Bali Silent Retreat is bijna helemaal zelfvoorzienend. Op het uitgestrekte landgoed vind je tientallen verschillende soorten groenten en fruit. En tijdens de drie dagelijkse maaltijden is er van allerlei lekkers om te proberen: van smoothie bowls tot zelfgebakken zuurdesem brood en typische Balinese hapjes. Yum!


Hoe dan?


Wil jij op retraite in Bali? Dan vind je Bali Silent Retreat op zo’n 1,5 uur rijden van Ubud of op zo’n 2,5 uur rijden van het vliegveld in Denpasar. Je kunt hier terecht met een dagpas of kiezen voor een langer verblijf in een private bungalow, private room of dormitory.

bottom of page