top of page

Ayurvedische massage in Guatape

Ayurveda in Colombia


Guatapé is misschien wel het kleurrijkste dorpje van heel Colombia! Alle straatjes, pleintjes en huizen hebben minstens vijf verschillende tinten en de sfeer is er gezellig en tranquilo. Net iets buiten het dorpje vind je de grootste toeristische trekpleister: La Piedra del Peñol. Een gigantische rots vanwaar je een waanzinnig uitzicht hebt over het waterrijke natuurgebied. En... last but not least, te midden van dit alles vind je: Yogastudio Casananda. Hier genoten Niels en ik van de beste (ayurvedische) massage ooit!

Waar & bij wie?


Yogastudio Casananda is een ieniemienie yogastudio in Guatapé met een kleine massageruimte achterin. Je kunt hier onder meer terecht voor yoga in kleine groepjes met veel persoonlijke aandacht en .. voor fantastische energetische massages in Colombia, waaronder Reiki en Ayurveda.

Waarom?


Voor een goede balans

De Ayurvedische massage gaat al duizenden jaren terug en pakt de gezondheid aan op een holistische manier. Volgens de Ayurveda treden er ziekten op wanneer je dosha's', ofwel de energetische levenskrachten kapha, pitta of vata, niet goed in balans zijn. De Ayurvedische massage in Colombia richt zich op het ontgiften van je lichaam en zorgt ervoor dat je je rustiger en evenwichtiger voelt.


Voor de vibe

De Colombiaanse masseuse van Yogastudio Casananda (jaartje of 30) is ontzettend lief en stelt je meteen op je gemak. In haar massagekamer ruikt het lekker naar wierook en tijdens de massage draait ze mooie Aziatische muziek en gebruikt ze fijne oliën. Heerlijk ontspannend allemaal.


Voor een fris vervolg van jouw reis door Colombia!

Na deze energetische massage voelden wij ons als herboren. Zowel fysiek als energetisch waren wij klaar voor een fris vervolg van onze reis in Colombia!


Hoe dan?


Guatapé ligt op zo’n 2 uurtjes rijden van Medellin. Vanaf Terminal de Transporte Norte vertrekt er ieder half uur een bus naar Guatapé. Yogastudio Casananda vind je in het centrum aan Calle 31 #31-54.


TRAVELTIP! Kies je voor een retourtje Medellin - Guatapé in 1 dag, koop dan gelijk je busticket voor de terugreis naar Medellin. Aan het eind van de middag kan er namelijk een behoorlijk lange rij voor de kaartjes staan.

bottom of page