top of page

Awakening Yoga van Patrick Beach

Strong flow van yogi & influencer Patrick Beach


Misschien ken je hem wel, want met meer dan 275.000 Instagram-volgers is Patrick Beach naast ‘yogi’ ook ‘influencer’. Op social media vind je hem met enige regelmaat op z’n kop, in handstand of inversion. En dat is niet zo gek ook, want in zijn Vinyasa stijl ‘Awakening Yoga’ draait alles om kracht, uitlijning en inversions. Ben jij wel toe aan stevige strong flow? Bezoek Patrick dan in hometown Seattle of check zijn reisschema voor zijn wereldwijde yogalessen, workshops, intensives en teacher training programs.

Waar & bij wie?


Patrick Beach leerde zijn skills van teachers Annie Carpenter en Brock en Krista Cahill. Inmiddels staat hij te boek als één van de meest invloedrijke yogaleraren ter wereld. En dat is fijn, want dat ‘imago’ stelt hem in staat om yoga internationaal te delen. Dat deed hij al in samenwerking met H&M en als Global Yoga Ambassador bij Virgin Active.


Waarom?


Voor (innerlijke) kracht

In een krachtige en vloeiende vinyasa flow werkt Patrick aan kracht, flexibiliteit én een holistische ervaring. In zijn lessen zet Patrick fysieke kracht in om fysiek, maar ook mentaal, sterk(er) te worden. Vallen is oké, want ‘ook onderdeel van het leven’. Patrick geeft zijn lessen met oprechte vriendelijkheid en een grote glimlach.


Voor de Yoga Teacher Training

Wil jij een Yoga Teacher Training van Patrick Beach volgen? Dan leert Patrick je in 200 of 300 uur alles over vinyasa en fysieke en mentale kracht. Patrick geeft deze teacher training programs in Seattle, maar bijvoorbeeld ook op het heerlijke Bali.


Voor jouw perfecte ‘inversion’

Hoe staat het met jouw inversions? Nou, eerlijk gezegd, met die van mij nog niet zo best. Jeetje, wat vind ik ze lastig! In zijn lessen helpt Patrick jou met jouw perfecte inversion op dat moment. Hij leert je alles over ‘strength building techniques’ die je helpen bij het vinden van balans, vertrouwen en controle. Dat klinkt goed!


Hoe dan?


Patrick Beach woont in Seattle, maar grote kans dat je hem daar (net) mist, omdat hij op één van zijn vele reizen is. Patrick geeft namelijk wereldwijd les. Neem een kijkje in de agenda op zijn website en mis hem niet!


bottom of page