top of page

7x yoga in het Amsterdamse park!

Yoga, meditatie en meer in Amsterdam


Nog een klein maandje wachten en dan mogen de yogascholen (hopelijk) weer open! Voor nu is er gelukkig een heel fijn alternatief: yoga in het park! Steeds meer yogascholen en teachers gaan al naar buiten. Dat betekent: mat in de tas, op je fiets en naar het park. Hieronder vind je 7 studio’s en teachers die nu in de Amsterdamse parken lesgeven. Geniet ervan!

1. Bluebirds

Nell en Bea, twee vaste Bluebirds docenten werkten een hele mooie ‘buitenles’ uit. Wat kun je verwachten? Meditatie en yoga, in verbinding met je omgeving.


2. Ellemijn Nonkes

Ellemijn van The Living Yoga Collective geeft heerlijke Vinyasa parklesjes met de focus op selflove & selfcare. Genieten!


3. TULA

Parkyoga zonder druktes om je heen? Dat kan in het Spaarndammerplantsoen en Bos en Lommerplantsoen met TULA!


4. HotFlowYoga

Vinyasa op het Museumplein? Dan moet je bij HotFlowYoga zijn! Ook het Beatrixpark, Westerpark en Vondelpark behoren tot de opties.


5. Conscious Club

De Conscious Club trapte het ‘parkseizoen’ af. In het Rembrandtpark, Vondelpark, Westerpark en Oosterpark kun je terecht voor yoga, deep guided meditation en bodyweight workouts.


6. Delight Yoga

Ook Delight Yoga gaat naar buiten. In het Vondelpark geniet je van Ahtanga, Hatha, Yin en meer!


7. Alicia Ingruber

Alicia inspireert met haar speelse flowlessen en persoonlijke touch. Niet te serieus, maar warm en altijd met een glimlach. Op haar ‘parkplanning’ staan Vinyasa en HIIT Yoga.

bottom of page