top of page

5x Travel Podcasts om bij weg te dromen

Even dagdromen...


Even dagdromen…. Hoe zou het zijn om nu ergens anders te zijn? In het mooie Peru, magische India of bruisende Colombia? In deze blog vind je 5 travel podcasts om bij weg te dromen. In de podcasts delen reizigers hun life changing reiservaringen. Van adembenemende landschappen tot betoverende ontmoetingen. Waar gaat jouw dagdroom heen?

1. The Sustainable Jungle


De Engelse Lyall en Joy spreken met inspirerende mensen op duurzaamheidsprojecten in derdewereldlanden. Met hun podcast hopen zij bij te dragen aan een betere wereld en jou te inspireren groener te reizen, zodra het weer mag...

2. Women On The Road


Droom jij ervan om als vrouw straks alleen op reis te gaan? Dan is dit jouw podcast! In de afleveringen vertellen vrouwen hun verhalen over het najagen van hun dromen en alles wat daarbij komt kijken.


3 Along with Anika


Annika is verslaggever en wereldreiziger. In haar podcast vertelt zij je alles over haar verre backpackreizen. Droom weg bij haar verhalen over onbekende bestemmingen, avonturen en fonkelende sterrenhemels.

4. Zero To Travel


Wil jij weten hoe jij, straks, de hele wereld over reist op een klein budget? Dan is dit jouw podcast! Reisexpert Jason Moore praat met avonturiers die je advies geven over de beste budgetproof locaties en het leven als een digital nomad.

5. The Rough Guide To Everywhere


Heb jij jouw reizen graag net een beetje anders dan anders? Dan is deze ‘ travel podcast going out of the guidebook and into the wild’ iets voor jou. Reisredacteur Aimee White neemt je mee op niet zo voor de hand liggende avonturen. Wat denk je bijvoorbeeld van een podcast ‘extreme travel’ of een gesprekje met NASA-astronaut Don Thomas over hoe reizen om aarde je perspectief op de mens verandert?

bottom of page