top of page

5x jouw yogastudio @ home

Lekker 'Coronaproof'Voor iedereen die thuiszit, thuis aan het werk is of na een lange dag (in de zorg) thuiskomt, is het heerlijk om écht even te ontspannen. Gelukkig kan dat nog steeds met yoga, want heel veel studio’s geven hun lessen nu ook online! Extra leuk voor als je geen OneFit of Classpass had, want nu krijg jij de kans om lesjes bij andere scholen te proberen. En nu jij niet naar de yogastudio’s kunt, komen de yogastudio’s gewoon naar jou!

1. De Nieuwe Yogaschool

Op De Nieuwe Yogaschool geeft een team van inspirerende docenten wekelijks zo’n 90 yoga- en meditatielessen! Het goede nieuws? Veel van deze lessen geeft de studio nu ook online. Je kunt een les (5) live volgen of later terugkijken. Wat denk je bijvoorbeeld van een heerlijke Flow4all les met Johan Noorloos, een inspirerende meditatie met Tijn Touber of Kids yoga voor het hele gezin met Elske?

2. Delight Yoga

Delight ziet yoga als een manier om dichter bij je ware zelf te komen. Wanneer je in contact staat met je innerlijke natuur, ervaar je een puur soort liefde. Dat geluksgevoel, die pure staat van bewustzijn, is in essentie waar Delight voor staat. En nu ook online! Deze school biedt dagelijks (op donatiebasis) zo’n 6 tot 8 online lessen aan. Ga jij voor yoga, satsang of toch een wisdom talk?

3. TULA

Beide TULA's zijn kleine, maar mooie yogascholen met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Die ‘personal touch’ draagt TULA nu ook online over. Dagelijks biedt de school zo'n 5 verschillende online lesjes aan. Gewoon vanuit de vertrouwde studio mét je favoriete docenten. Je betaalt 25 voor 2 weken onbeperkt lesjes volgen.

4. Bluebirds

Yogastudio Bluebirds, een ‘zentrum’ voor body & mind, is een eigen Youtube-kanaal gestart. Hier post de studio verschillende (gratis!) lesjes. Wat denk je bijvoorbeeld van een yogalesje ‘Verbeter je immuunsysteem’ of van een tapping sessie ‘Verminder angst en stress’?

5. The Concious Club

Bij The Concious Club volg je verschillende meditatie-, ademhalings- en yogaklassen nog steeds van je favoriete teacher, maar dan gewoon vanuit huis. Je betaalt €5 voor een losse klas of €24 voor een 5-rittenkaart. Enjoy!

bottom of page