top of page

3x Yoga in Wellington

Geniet van de beste yoga in Wellington


Ben jij aan het reizen of backpacken in Nieuw Zeeland? En ben je, in de drukte van Wellington, wel even toe aan een heerlijke yogales? Nou, dan zit je in deze hoofdstad goed. In Wellington vind je tal van yogastudio’s, de één nog mooier dan de ander. Ben jij een doorgewinterde yogi of kom je net kijken? Ben je dol op yoga 'with a view' of ga je voor een serene stadsstudio? In Wellington is er voor iedere yogi wel wat wils.

1. S P A C E studio: yoga with a view

Waar & bij wie?

Op de top van de Mt Victoria, boven de haven van Wellington, vind je S P A C E studio. Een prachtige yogaschool in Nieuw Zeeland met een moderne inrichting én een geweldig uitzicht! De meest zorgzame teachers verzorgen hier heerlijke yin en restorative lessen, maar ook powerfull weekend classes.


Waarom?

· Voor yoga met een geweldig uitzicht

· Voor yin & restorative yoga in Wellington

· Voor powerfull weekend classes


Hoe dan? Ga jij voor yoga in Wellington, net iets verwijderd van de hustle & bustle van de stad? Breng dan een bezoekje aan: 8 Lookout Rd, Mt Victoria Wellington 6021.2. Yoga Centre for Higher Self: yoga in the city

Waar & bij wie?

Yoga Centre for Higher Self is een prachtige serene yogastudio in Nieuw Zeeland, met grote ramen en een warme sfeer. Hier vind je een breed scala aan verschillende lessen voor alle niveaus. Van traditionele Hatha, Vinyasa en Yin Yoga tot Pilates, Qi Gong en dansmeditatie. Daarnaast organiseert de studio ook een aantal workshops en weekendretraites.


Waarom?

· Voor Hatha, Vinyasa en Yin yoga in Wellington

· Voor Qi Gong & dansmeditatie

· Voor de workshops & weekendretraites


Hoe dan? Ben jij aan het reizen of backpacken in Nieuw Zeeland? En zoek je in het centrum van Wellington naar een mooie yogaschool? Neem dan hier een kijkje: 1 Marion Street, Wellington.3. The Yoga Studio: yoga voor beginners

Waar & bij wie?

In het hart van Karori Wellington vind je The Yogastudio: een intieme yogaschool in Nieuw Zeeland voor alle leeftijden en niveaus. Hier geniet je onder meer van van Aerial yoga of yoga voor beginners. In de ‘Beginner Yogi Style’ draait alles om ‘je goed voelen’ en ‘gemakkelijk bewegen’. Met een limiet van 12 personen per les, staan een intieme sfeer en veel persoonlijke aandacht centraal.


Waarom?

· Voor beginners yoga in Wellington

· Voor yoga voor kids & teenage girls

· Voor aerial yoga


Hoe dan? Ben jij op zoek naar beginners yoga in Nieuw Zeeland? Breng dan een bezoekje aan: 6/149 Karori Road, Karori 6012, Wellington.

bottom of page