top of page

3x yoga in Kaapstad

Yoga in Zuid-Afrika


Wil jij reizen of backpacken in Afrika, maar denk je (nog) dat Afrika niet yogaminded is? Dan heb je het gelukkig mis. Yoga in Afrika komt steeds vaker voor, bijvoorbeeld in Zuid-Afrika. Zo vind je in Kaapstad steeds meer prachtige yogalocaties, binnen én buiten! Wat denk je bijvoorbeeld van een heerlijke sunset yogales op het strand of van een échte urbun yogales, omringd door graffiti-art? Je vindt het in Kaapstad. Have fun!

1. Sunset Yoga in Kaapstad


Waar & bij wie?

De zonsondergangen in Zuid-Afrika: wauw, magisch! Zodra de zon begint te zakken, kleurt de lucht geel, oranje en rood. Het perfecte moment voor…. jawel, een sunset yogales in Kaapstad: een ervaring op zich. Alleen al het uitzicht en de ondergaande zon geven je een heerlijk ontspannen gevoel.


Waarom?

· Voor de magische uitzichten over bergen en zee

· Voor het ontspannen gevoel dat de ondergaande zon je geeft

· Voor yoga in de frisse lucht, heerlijk even ontsnappen aan alle drukte


Hoe dan?

De yogi’s in Kaapstad maken maar wat graag gebruik van hun prachtige uitzichten en magische zonsondergangen. Sunset yoga in Kaapstad is dan ook echt ‘een ding’. Bijvoorbeeld op woensdagavond via Sea Sun Yoga gratis op Camps Bay of op zondagavond via The Om Revolution op Clifton Beach.2. Gratis yoga @ Yoga Life


Waar & bij wie?

The Yoga Life, in De Waterkant, is een mooie yogastudio in Kaapstad gerund door familie. In 2010 richtte de familie deze studio op om yoga in Zuid-Afrika beschikbaar te maken voor yogi's uit alle lagen van de bevolking. Elke dinsdagavond is er een gratis les. Vergeet niet om je yogamatje mee te nemen en wees op tijd, want de lessen zijn drukbezocht.


Waarom?

· Voor de gratis (!) yogalessen

· Voor Bikram, Power, Restore en Vinyasa yoga in Kaapstad

· Voor de speciale beginnerslessen


Hoe dan?

Elke dinsdagavond kun jij je melden in de Cape Quater op de Waterkant Street (127). De yogales begint om 18.30 uur en eindigt om 19.30 uur.3. Graffiti Yoga in Zuid-Afrika


Waar & bij wie?

Unraveled Yoga in Kaapstad, ziet er met haar muren vol graffiti wel even anders uit dan wat je van een yoga studio gewend bent. Maar dat is juist ontzettend leuk! In deze levendige yogastudio geniet jij van een creatieve urbun vibe.


Waarom?

· Voor de urbun-look, als onderdeel van een bijzondere yogaervaring

· Voor een yoga teacher training in Kaapstad

· Voor allerlei ‘sweaty’ Vinyassa lessen of voor zwangerschaps- en yin yoga


Hoe dan?

Unraveled Yoga in Kaapstad vind je in Gardens, aan de bruisende Bree Street (107).

bottom of page