top of page

3x Relax & Recharge @ Ibiza

Yoga en energywork op Ibiza


We mogen weer! Op retraite naar het heerlijke Ibiza! Een magisch eiland met mooie stranden, kristalhelder water, een bijzondere energie én een heerlijke (hippie) vibe. Hier geniet je van yoga, energywork, veggie meals en prachtige uitzichten. Kortom, hier relax & recharge je. Hieronder vind je 3 tips voor heerlijke adresjes. Welk adresje kies jij?

1. Recharge @ Can Pura

Can Pura is een authentieke finca. Je komt ze overal tegen op het platteland van Ibiza, maar Can Pura is net even anders. Deze B&B vervult naast vakantieverblijf ook de functie van ‘thuiskom herberg’. Ben je op weg, midden in of herstellende van een burn out? Zit je even niet lekker in je relatie of ben je de focus kwijt? Dan helpen Reiki Master Janneke en gastheer/ healthy chef Adri jou weer op weg!

2. Glow, Harmonise & Nourish

Ibiza Retreats organiseert 3 inspirerende yoga en transformerende healing retraites. Een ontzettend enthousiast en professioneel team van inspirerende eilandbewoners verzorgen alles tot in de puntjes. En jij? Jij geniet in een luxe villa midden in de natuur van yoga en meer. Wat denk je bijvoorbeeld van een:

· Harmonise Mindfulness Yoga & Lifestyle Detox Retreat;

· Glow Pure Yoga Retreat;

· Of van een: Nourish Women's Empowerment Retreat?

3. Yoga & Sound Healing

Yoga teacher Lena Tancredi biedt met haar Ibiza Yoga Retreats een oase van rust en schoonheid. Haar villa, gelegen in de buurt van San Rafael, ligt op een heuvel te midden van 30.000 m2 bos met olijven, amandelen, vijgen, sinaasappels, citroenen en vele andere fruitbomen. Het terrein biedt adembenemend mooie uitzichten op de zee en heuvels. Kortom, een hemels paradijs waar je geniet van yoga, sound healing, holistische therapieën, veggie meals en meer.

bottom of page