top of page

3x op retreat in Nederland!

Genieten van retraites in Nederland


Whoehoe: de eerste retreats worden weer aangekondigd! Veilig, op afstand en Corona-proof in Nederland, maar dat mag de pret niet drukken. Wat denk je bijvoorbeeld van een Vegan Food & Yoga Weekend in Valkenswaard, een Herfst Glow Retreat in Groningen of een Ayurvedische Summerschool aan de Hei? Ik sta te popelen!


1. Vegan Food & Yoga Weekend

In het weekend van 25-27 september organiseren The Vegan Launch en Eline van de Kam een weekendretreat: 'Leer Vegan koken'. Waar? In het prachtige pand van ‘In de Sigarenfabriek’ bij Valkenswaard. Een heerlijk weekend waarin je met kookdemo’s en -workshops van Vegan Chef Nicoline Dobbe volop inspiratie opdoet in de vegan keuken.

Op de yogamat, tussen de maaltijden en workshops door, is er ruimte voor ontspanning, rust en verstilling. Eline nodigt je uit om met zachtheid en aandacht naar binnen te keren en open te staan voor alles wat zich aandient.

2. Autumn Glow Retreat

Keuzestress! Want in hetzelfde weekend ( 25-27 september ) organiseert Alicia Ingruber ook een heel fijn retreat: Yoga & Ayurvedic Self Care in Groningen.

Alicia: “Prepare your body, mind and energy to transition from the dynamic, vibrancy of summer into the cooling, creative properties of Autumn. Spend three days in the tranquility of nature focusing on seasonal self-care rituals that use the ancient wisdom of Yoga, the detailed insight of Ayurveda, and the power of slowing down to refocus your energy and enhance your bliss.”


3. Ayurvedische Summerschool aan de Hei

Kun je niet langer wachten? Dan is de Ayurvedische Summerschool van 6 – 10 juli misschien iets voor jou. Happy Soul Travel organiseert deze Ayurveda & Yoga Intensive op De Hoorneboeg: een schitterend landgoed van 13 hectare met een eigen bos, eeuwenoude kronkelende paden, een magische heuvel in het midden, een vegetarisch farm-to-table restaurant met eigen moestuin en een klein cider-brouwerijtje.

Onder begeleiding van de ervaren ayurvedische therapeute en yogateacher Victoria Hyndman ontdek je wat jouw persoonlijke constitutie is en hoe je je levensstijl hier optimaal op kunt aanpassen.


bottom of page