top of page

3x mindful de zomer in!

Jouw eerste stap naar een mindful leven


Vandaag is misschien wel jouw eerste stap naar een mindful leven. Een leven van bewust zijn, hier in het nu. Alles te ervaren wat je body & mind jou te vertellen hebben. Het is tijd om stil te staan en te luisteren. Het is tijd om ‘mindful’, of vrij vertaald ‘aandachtig’ te zijn. Want aandachtig zijn, zorgt voor meer focus, meer plezier en minder stress. Klinkt heerlijk, maar hoe doe je dat: mindful leven? Deze 3 hele fijne teachers/ initiatieven leren jou de ins & outs!


1. Mindful Today

Rachel van Mindful Today creëert krachtige yogalessen, fijne meditaties, verdiepende workshops én cursussen waarin alles draait om bewustzijn. Zo ook in haar online cursus: ‘Your Inner Compas’. In deze cursus ontdek jij meer over jezelf en zet je verandering langzaam in gang. Je geeft aandacht aan jouw innerlijk kompas zodat je (meer) richting kunt geven aan jouw leven.


Rachel: “Wat is geluk? Geluk is in jou, nog beter jij bent geluk. Geluk ga je niet extern ergens vinden of ervaren als je een fysiek doel gehaald hebt. Het is meer dan dat, het is de vlam in jou, die je altijd terugbrengt naar je diepere zelf, naar je verlangens. In de online cursus start jij jouw reis en maak je een bewuste stap in de richting die jij diep van binnen op wilt.”


2. MindfulnessFabriek

Bij de Mindfulness Fabriek kun je terecht voor Mindfulnesstrainingen. Met ervaren trainers ga jij aan de slag om je aandacht systematisch te trainen, waardoor je leert om meer bewust te zijn in momenten. Daardoor ga je meer genieten van prettige dingen en leer je beter omgaan met moeilijkheden: ontspanning en acceptatie.


Eerst kennismaken? Dat kan met de gratis workshop ‘Kennismaken met Mindfulness online’. Deze workshop, van 1,5 uur, is er voor iedereen die wil investeren in de kwaliteit van zijn of haar leven: leef met meer aandacht en minder afleiding.


3.Centrum voor Mindfulness

Bij het Centrum voor Mindfulness vind je werkelijk alles wat je wilt weten over mindfulness. Je kunt er terecht voor een algemene mindfulnesstraining, compassietraining, training voor ouders en kinderen, een specialisatie mindfulness en boeddhisme, een specialisatie mindfulness en de kunsten en nog véél meer. Ook volg je hier diverse opleidingen tot mindfulnesstraininer. Iets voor jou?

bottom of page