top of page

3x Leven met de maan!

Maak gebruik van de magie van de maan


Leef jij al met de maan? De maan werkt in op ons gevoel. En dat is niet zo gek ook. Ons lichaam bestaat immers voor 70% uit water. En aangezien de Maan de waterhuishouding (eb- en vloed) op aarde beïnvloedt, heeft ze ook invloed op jouw leven. Door het ritme van de Maan te volgen, leer je van binnen naar buiten te leven. Om eerst te connecten met je vrouwelijke energie, met je gevoel, je intuïtie. En om vanuit daar in actie te komen. Interessant! Meer leren? Hieronder vind je 3 hele fijne cursussen waarin jij leert leven met de maan.

1. Training leef met de maan In de ‘Insta-training’ van Happinez leef je dertig dagen lang mee met de maancyclus. In een besloten Insta-account mét eigen community en support vind je onder meer een dagelijkse maanhoroscoop, 9 inspirerende lessen van maanexpert Yasmin Boland, how to-video’s om je eigen maanrituelen uit te voeren, oefeningen en meditaties die je helpen intunen op de maanenergie en een Happinez maankalender 2020 (printable). 2. Cursus Verbinden met de energie van de maan In de online cursus ‘Verbinden met de energie van de Maan’ van Astrology Rocks leer je hoe jij gebruik kunt maken van de magische energie van de Maan. Je leert hoe je de Maan iedere maand kunt gebruiken als zelfreflectie-instrument, waardoor je bewuster wordt, inzicht krijgt in jezelf en hoe je de energie kunt gebruiken om doelen te bereiken en dromen te manifesteren.

3. Moon Sisters Calendar Jetteke en Lieke van Lexmond maakten een hele mooie scheurkalender met daarin tips en een heldere uitleg voor wat die dag het meest geschikt is als je kijkt naar de stand van de maan. Ook leuk: op het Insta-account van Moonsisterscalendar delen de zusjes Lexmond iedere dag tips voor het leven met de maan.

bottom of page