top of page

3x inspiratie van Self Love Coaches !

Give yourself some extra love


Self love! Hoe vaak geef jij jezelf some extra love? Een lekkere knuffel en de rust en ruimte voor positieve vibes? Met een beetje meer zelfliefde maak jij niet alleen je eigen leven leuker, maar geef je ook gemakkelijker liefde door. En dat kunnen we in deze periode goed gebruiken! Lief zijn voor jezelf en van jezelf houden dus. Klinkt heerlijk, maar hoe doe je dat? 3 Self Love Coaches geven tips!

1. Merel Teunis

Merel van Healthy Wanderlust is zelfliefde specialist en coach, pedagoog, spreker, content creator en schrijfster. Een aardige mond vol dus. Al hebben al deze werkzaamheden één ding met elkaar gemeen: zelfliefde.


· Op dit moment geeft Merel inspirerende podcasts over zelfliefde, mindset en geluk.

· Ook leuk is de gratis zelfliefde planner: een tool vol inspiratie voor een liefdevolle levensstijl, een dagelijkse checklist + een extra negatieve self-talk oefening.

· Nog meer leren? Dat kan in het boek ‘Self Love Talk’ waarin Merel uitlegt hoe je zelfliefde creëert.

2. Nadja van Osch

Nadja is een expert op het gebied van zelfliefde, mindset en spiritualiteit. In de afgelopen vijf jaar hielp zij duizenden vrouwen om zich te bevrijden van hun ‘niet goed genoeg’ stemmetje en terug te komen naar zelfliefde.

· Op dit moment geeft ze inspirerende podcasts.

· Ook leuk is de gratis mini zelfliefde & mindfulness cursus.

· Nog meer leren? Dat kan in het online Let Love Rule programma waarin je in zes modules de relatie met jezelf transformeert.

3. Ellemijn Nonkes Ellemijn van The Living Yoga Collective geeft heerlijke (online) yogalesjes met de focus op selflove & selfcare. Uitproberen kan bij Yogastudio TULA.


Spread the love,

Liefs Retourtje Happiness

bottom of page