top of page

3x Het staat in de sterren geschreven

Alles over astrologie


Je hoort het weleens: ‘het staat in de sterren geschreven’. En misschien is dat ook wel zo… Hoe de planeten aan de hemel stonden tijdens jouw geboorte vertelt je iets over je karakter, persoonlijke ontwikkeling, relaties, werk én: jouw 'destiny'. Interessant? De onderstaande 3 initiatieven leren jou meer over jouw geboortehoroscoop en astrologie.

1. Online academie: AstrologyRocks

Van het interpreteren van je eigen geboortehoroscoop, tot het leren leven met de energie van de maan. Leida, van online academie AstrologyRocks, leert je om te leven met de magische energie van de planeten.


2. Nieuw: Happinez training astrologie

Wil jij meer leren over je sterrenbeeld en ben je benieuwd naar je element, heersende planeet en temperament voor meer inzicht in jezelf? Dan is de nieuwe online training ‘Astrologie en je sterrenbeeld’ van Happinez misschien wel iets voor jou. Je ontvangt 7 lessen die je op je eigen tempo kunt volgen, astrologisch advies op het gebied van persoonlijke groei, gezondheid, spiritualiteit en relaties en mind, body, soul en love-horoscopen van astroloog en expert Johanna Blok.


3. Gratis app: The Pattern

In de gratis app The Pattern vul je je naam, geboortedatum, exacte geboortetijd, geboorteplaats en je geslacht in. Daarna krijg je allerlei informatie over jezelf te zien. Je leest over karaktereigenschappen, patronen, fases, relaties, werk én: jouw 'destiny'. Daarnaast krijg je dagelijks een persoonlijke update gebaseerd op jouw gegevens. Super interessant, heel herkenbaar en ook nog eens hartstikke handig: je ziet namelijk precies waar het voor jou nu tijd voor is.

bottom of page