top of page

3x gratis(!) online mediteren @ home

De beste online meditaties voor thuisKun jij, met alle coronagekte, wel wat extra rust in je hoofd gebruiken? Dan is mediteren, juist nu, een goed idee! Al met tien minuutjes per dag voel jij je rustiger en positiever. Hieronder verzamelde ik 3 fijne en mooie (gratis!) online meditatie-initiatieven.

1. Bedrock


Bedrock, het online magazine voor een bewuste en gezonde levensstijl, deelt de komende

weken iedere maandag een speciale bedrock X Meditation Pop-up meditatie. Dat doet Bedrock in samenwerking met Meditation PopUp. Stay tuned: elke maandagavond om 21.00u op Insta TV!

2. Insight Timer


Ken jij de (gratis!) app Insight Timer al? In deze app vind je honderden geleide meditaties, lezingen, gesprekken en podcasts. En dat aangeboden door de absolute wereldtop op het gebied van mindfulness, neurowetenschappen en spiritualiteit. Je luistert naar internationaal geliefde guru’s, maar ook naar psychologen en meditatiedocenten verbonden aan Stanford, Harvard, Dartmouth en de University of Oxford. Enjoy!

3. De Nieuwe Yogaschool

De Nieuwe Yogaschool biedt vanaf nu iedere dag om 08.00u een online lesje ‘Silent sitting & sharing’ met Sijbrand aan. Enthousiast en wil je meer? Dat kan met de online meditatiecursus (35 euro) van de school. Deze cursus reikt je de juiste tools aan om meer ruimte te maken vanbinnen, milder naar jezelf te kijken, luchthartiger met situaties om te gaan en plezier te krijgen in het ‘zitten in stilte’...

bottom of page