top of page

3x een online reading

Ontdek jouw diepste waarheid met handlezen en tarotkaarten


Misschien herken jij het ook wel: nu de wereld op haar kop staat, zit ik vol vragen: Past mijn werk wel bij mij? Wil ik nog in Amsterdam wonen? En hoe ontwikkel ik mij op persoonlijk & spiritueel vlak? Heel soms trek ik dan een kaart. In mijn geval is dat een inspiratiekaart van de Happinez. Maar gelukkig zijn er ook heel veel pro’s op dit gebied: inspirerende jonge vrouwen die tarotkaarten en handen lezen, nu ook online! 1. De Handcoach Melissa van de Handcoach leest handen. Op basis van oeroude kennis van de handlijnkunde, numerologie, elementenleer en maanstanden helpt zij jou de stap te zetten waar jij van droomt. Online geeft Melissa nu een ‘cursus handlezen’. In 8 modules combineert zij de kunde van het handlezen met praktische tips en adviezen. Ook biedt Melissa, speciaal voor ondernemers, nu online haar ‘Moonclass’ aan. In deze Moonclass koppelt ze spiritualiteit op een praktische manier aan je business. 2. Kaartlegging + mini-reading van Charmayne Charmayne van Char’s Coaching geeft online kaartleggingen met mini-readings. Daarmee geeft zij antwoord op een vraag waar jij al een langere tijd mee zit. Vanuit haar opleidingen Toegepaste Psychologie en NLP heeft Charmayne de kennis en expertise om jou te helpen. Daarnaast gebruikt zij haar intuïtieve gaves om echt tot je kern te komen. Geen onnozele dingen, maar echt werken tot jouw diepste waarheid, de verbinding met jezelf en de verbinding tussen body & mind. Klinkt heerlijk! 3. Zelf aan de slag! Je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag! Koop een setje inzicht- of tarotkaarten en probeer eens wat uit. Ik vind zelf de Inner Compas Cards en de Wild Unknown Animal Spirit Set erg mooi.

bottom of page