top of page

2 (gratis!) plekjes voor coachees

Ga jij mee op ontdekkingsreis?


Hoi mooierd, mag ik me ‘opnieuw’ aan je voorstellen?


In de afgelopen jaren ontdekte ik mijn passie: persoonlijke ontwikkeling, bewustzijnswerk, yoga, energie, (zelf)liefde: misschien is dat ook eigenlijk allemaal wel meer van hetzelfde. Maar hoe dan ook, het heeft het mij héél veel gebracht. En dat doet het nog steeds.


Na tal van yogalessen, meditaties, ceremonies en cursussen voelt het voor mij nu als hét moment om ook anderen te ondersteunen in hun 'ontdekkingsreis'. Daarom startte ik een coaching opleiding bij @de_upstarter


Als (bijna afgestudeerd) holistisch coach help ik jou, vanuit zelfliefde, te ontdekken wat jou laat stralen. Wanneer sta jij in jouw kracht? Wat heb je niet meer nodig? En waar maak jij de wereld een beetje mooier mee?


In de afronding van mijn cursus heb ik nog 2 (gratis!) plekjes voor coachees vrij! Ga jij met mij mee op ontdekkingsreis?


Ik geloof dat wanneer jij je hart volgt, de rest (anderen) vanzelf volgt. Jij bent het zo waard! Stuur me een DM of mailtje naar crissymulder@gmail.com en wie weet zie ik je snel ❤️


Liefs, Crissy, Retourtje Happiness

bottom of page